TRT Haber

TRT Haber uygulaması
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 5.9 MB
  • Sürüm 1.0.1
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici Turkiye Radyo ve Televizyon Kurumu Genel Mudurlugu

TRT Haber indir. Haber kategorisindeki bu uygulama iPad içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

TRT Haber İndir

TRT Haber İndir uygulaması ile TRT'nin hazırladığı haberlere her yerden ulaşın. Mobil cihazlar için hazırlanan uygulamada TRT Haberin tüm kategorilerine tek bir arayüzden uşabiliyorsunuz.

Sade ve şık tasarıma sahip uygulama oldukça kullanışlı. TRT'nin hazırladığı haberlerin yanı sıra uygulamada günlük gazetelerin ilk sayfalarını da okuyabiliyorsunuz.

TRT Haber İndir, Türkiye ve Dünya gündemini takip edebileceğiniz nitelikli uygulamalardan biri.

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu’nun resmi haber uygulamasında gündem dışında spor, ekonomi, sağlık, yaşam, kültür – sanat, bilim – teknik, çevre ve eğitim alanında gelişmeleri takip edebiliyorsunuz. Reklamlardan arındırılmış, yalnızca metin ve haber görselinin bulunduğu oldukça sade arayüz üzerinden haberleri rahatlıkla okuyabiliyorsunuz. Beğendiğiniz haberleri paylaşabiliyorsunuz ancak çeşitli kanallarda hızlı bir şekilde paylaşmak için kısayol bulunmuyor; Windows Tuşu + C kombinasyonunu kullanarak paylaşım çubuğunu açmanız gerekmektedir. Bunun dışında TRT Haber’i canlı olarak izleyebileceğiniz bir bölüm de mevcut.

Bulunduğunuz ilin hava durumunu da sade bir biçimde gösteren TRT Haber İndir’in ana ekran Manşet, Genel Haberler ve Kategorilerden oluşuyor. Bu açıdan günün ön plana çıkan haberlerine ve ilginizi çeken haberlere hızlı bir şekilde ulaşabiliyorsunuz. Haberlerin devamlı otomatik şekilde güncelleniyor olması ise uygulamanın beğendiğim özelliklerinden.

TRT Haber İndir, farklı kategorilerde derlenmiş haberleri en sade şekliyle sunarak haberleri gözlerinizi yormadan okumanıza izin veriyor.

Mobil cihazlar için geliştirilen TRT Haber İndir uygulaması sayesinde tüm haberlere her yerden ulaşabileceksiniz.

Öne Çıkan Özellikler,

· En güncel haberler
· TRT Haber'in tüm kategorilerine tek bir arayüzden erişim imkanı
· Haber videoları
· TRT Haber Canlı-Dinle
· Son Dakika Haberleri
· Haberler arası gezinim
· Hava durumu
· Kolay kullanıma sahip pratik arayüz
· Şık Tasarım
· Kolay okuma özelliği
· Görüntü renk yazı karakteri ayarları
· Geniş paylaşma seçenekleri

Tüm bunlar ve çok yakında eklenecek eşsiz özellikleri ile birlikte TRT Haber uygulaması vazgeçemedikleriniz arasında yerini alacaktır.

Türkiye’nin en çok izlenen haber kanalı TRT Haber, trthaber.com sitesindeki güvenilir, güncel haberleri ve anlık son dakika haberleriyle mobil cihazınızda.

TRT Haber’in yenilenen tasarımını, güvenilir ve sağlıklı haberlerini, bu uygulama ile mobil cihazlarınızdan takip edebilirsiniz.

TRT Haber indir